Investments

Blog om bildetaljer

Hvis du antager, at du syntes at bruge gamle skjorter og badehåndklæder som tøj var en god tanke, er det virkelig ikke. På trods af at du ikke kan se det med det samme, kan det begynde at blotte din maling. Mikrofibermaterialer er en beskyttet og kraftfuld metode til at specificere dit køretøj uden at gøre skade. I stedet for at bruge et lignende rodet materiale igen og igen, garanterer denne pakke med 12, at du har en masse rene stoffer til rådighed for dig. Et af de mest betydningsfulde, men ofte springede Rengøring af bil skridt til at have et fejlfrit perfekt køretøj, er et rimeligt lag voks. I modsætning til tyk voks, der kræver en vis investering at påføre, fortsætter Zymöl Cleaner Wax enkelt, og det fungerer beundringsværdigt. Voksen er hentet fra en 120 år gammel tysk ligning, og renser din maling (dog ikke som en komplet bilvaskerstatning) og er delikat og sikker.

 

Så langt tilbage, som jeg kan huske, har jeg set min far bruge Zymöl på sine køretøjer. Jeg har prøvet et par forskellige vokstyper til min egen, men det er den, jeg pålideligt er vendt tilbage til. Mens de fleste dækgnister fordamper og eroderer efter en dag eller sådan noget, varer Armour All Extreme Tire Shine rigtig længe tid. Gelopskriften klæber til dine dæk for at give en robust beskyttelse mod komponenterne. Det er desuden en utrolig metode til at holde sig væk fra kaotisk oversprøjt på dine prutter, som du ville forvente fra et almindeligt dækglimt.

 

Stort set alle avancerede køretøjer har tågelygter i plastik, der bliver sløve på længere sigt. Ud over det faktum, at de begynder at se forfærdelige ud, kan de også helt sikkert mindske din forlygteydelse. Turtle Wax Headlight Cleaner and Scrub Daddy Restoration Kit kan bære din plastikfokuspunkter til stand som ny – arbejder på dit køretøjs udseende og din synlighed. Hvis du på noget tidspunkt har vasket dit køretøj bare for at se, at det dækkede støv den følgende morgen, indser du, hvor skuffende det plejer at være. I stedet for at rense dit køretøj igen eller lade din nye vask gå til spilde, så brug California Car Duster. Det løfter faktisk støv med én gang, og der er en tvingende grund til at bruge vand eller rengøringsmidler.

 

Rengøring i dit køretøj er på samme måde lige så vigtigt som rengøring udvendigt. Med en trådløs plan og adskillige forbindelser er Black and Decker Dustbuster Auto Vacuum ideel til at nå frem til alle aspekter af dit indre. Dens minimerede plan gør det også nemt at opbevare i din kuffert. Hvis du har et okseskind indeni, er støvsugning ikke det vigtigste detaljeringstrin, du bør tage. Kalveskindshonning trænger dybt ind i okseskindets porer for at beskytte nyt kalveskind og genoplive gammelt okseskind. I det lange løb kan denne balsam forhindre brud og rifter i forbindelse med nedbrudt læder. For at undgå striber eller vandmærker er det generelt smart at håndtørre dit køretøj i kølvandet på at give det en vask. Hvis du antager, at du på et hvilket som helst tidspunkt har involveret et typisk håndklæde til dette, ved du, hvor ude af stand det viser sig at være, når det først er skyllevådt.

Leave a Reply